Skip to content

Tervetuloa näytteilleasettajaksi Maxpo-messuille 31.8.-2.9.2023!

Hyvinkään lentokenttä

Aukioloajat

torstai 31.8.2023 klo 9-17

perjantai 1.9.2023 klo 9-17

lauantai 2.9.2023 klo 9-16

Emessukeskukseen Rakennusaikataulut ja sisäänkäynnit Hyödynnä markkinointimateriaalit

SISÄLLYSLUETTELO

Toukokuussa

Tarkista laskutustiedot

Tarkista laskutustiedot tilausvahvistuksesta ja ilmoita mahdolliset korjaukset osoitteeseen yrityspalvelu@messukeskus.com 04.05.2023 mennessä.
Huomioi, että laskun lähetyksen jälkeen tehtävistä muutoksista laskutustietoihin veloitetaan erillinen laskutuslisä.

Ehdota ohjelmaa 20.5. mennessä

Onko sinulla kiinnostavaa, ajankohtaista tai viihteellistä ohjelmaa, jonka haluat esittää messuyleisölle? Voit ehdottaa ohjelmaa 20.5.2023 mennessä  eMessukeskuksessa kohdassa Ohjelma tai laittamalla viestiä tuottaja Nea Heleniukselle, nea.helenius@messukeskus.com.

Kesäkuussa

Kutsu kävijöitä messuille

Tapahtumassa on käytössä sähköinen, ilmainen eKutsu, joka mahdollistaa kutsun lähettämisen kerralla vaikka sadoille asiakkaille. Sähköiseen kutsuun voi liittää oman tervehdyksen sekä yrityksen kuvia. Löydät eKutsu-työkalun ja ohjeet näytteilleasettajien eMessukeskus-palvelusta kohdasta Kutsu asiakkaasi.

E-kutsun käyttöohje

Päivitä yritysprofiilisi

Päivitä yritysprofiilisi eMessukeskuksessa kohdassa Markkinoi osallistumistasi. Ilmoita näkyvyysnimi 30.6.2023 mennessä ja varmista näkyvyys kävijöille tapahtumassa jaettavassa messuinfossa.

Ohje yritysprofiilin päivittämiseen

Ilmoita alanäytteilleasettajat

Ilmoita yhteisosastollenne tulevat alanäytteilleasettajat eMessukeskuksen kautta kohdassa Alanäytteilleasettajat viimeistään 30.6.2023 ja varmista näkyvyys kävijöille tapahtumassa jaettavassa messuinfossa. Alanäytteilleasettajat saavat oman yrityskohtaisen tilin ja omat tunnukset eMessukeskukseen.

Alanäytteilleasettajista veloitetaan rekisteröintimaksu tapahtumakohtaisten osallistumisehtojen mukaan. Tässä tapahtumassa alanäytteilleasettajien rekisteröintimaksu on 440 € + alv.

Ilmoita koneita työnäytösalueelle

Työnäytösalue sijaitsee tapahtuman keskellä erinomaisella paikalla! Työnäytösalue on veloitukseton näytteilleasettajille. Voit ilmoittaa lomakkeella koneen työnäytösalueelle.

Ilmoita koneita tästä

Suunnittele ja tilaa osastolle tarvittavat rakenteet ja kalusteet

Hinnoittelumme perustuu hintajaksoihin. Mitä aikaisemmin teet tilauksia, sitä edullisemmin saat osastollasi tarvitsemasi tuotteet ja palvelut ja varmistat tuotteiden saatavuuden. Suunnittele ja tilaa osastolle tarvittavat rakenteet ja kalusteet eMessukeskuksesta kohdasta Tilaa tuotteita ja palveluita. Kun teet tilaukset 21.7.2023 mennessä, saat tuotteet edullisimmin.

22.7.2023 hinnat nousevat 20 %

11.8.2023 hinnat nousevat 50 %

24.8.2023 hinnat nousevat 100 %

Säästä ja tilaa ennakkoon!

Rakennusohjeet

Heinäkuussa

Ilmoita osasto-ohjelmasta

Onko osastollanne ohjelmaa messujen aikana? Ilmoita ohjelmasta eMessukeskuksessa kohdassa Ohjelma niin se julkaistaan tapahtuman nettisivuilla ja saat ilmaista näkyvyyttä ohjelmallenne.

Hyödynnä tapahtuman logot ja bannerit omissa markkinointikanavissasi

Muista kertoa osallistumisestasi ja messuilla esillä olevista uutuuksistasi omissa markkinointi- ja viestintäkanavissasi kuten somessa. Voit käyttää tapahtuman logoja, bannereita ja kuvia markkinoidaksesi tapahtumaosallistumistasi.

Mediapankki Markkinoi osallistumistasi

Huomioi median edustajat, bloggaajat ja somevaikuttajat

Muista kontaktoida toimittajia ja vaikuttajia aktiivisesti ja kutsua heitä osastollesi. Julkaise tiedotteet eMessukeskuksen kautta kohdassa Markkinoi osallistumistasi ja toimita printtiversiot lehdistökeskukseen, joka on avoinna tapahtuman aukioloaikoina. Toimittajat tunnistat messuilla PRESS-rintamerkistä ja somevaikuttajat sekä bloggaajat CONTENT CREATOR -rintamerkistä.

Messuille osallistuu runsaasti mediaa. Kerro tapahtuman tiedottajalle, jos osastollasi on uutuuksia, esiintyjiä, ohjelmaa, mediaa kiinnostavaa ohjelmaa tai tiedotustilaisuuksia. Näin vältytään päällekkäisiltä tilaisuuksilta. Tiedottaja Teija Armanto, puh.  +358 50 376 0804, Teija.Armanto@messukeskus.com

Elokuussa

Rakennus- ja näyttelyaikaiset kulkuluvat

Voit lähettää kulkuluvat kätevästi messutiimisi jäsenien sähköpostiin tai matkapuhelimeen eMessukeskuksen kautta.

Kulkuluvan saaja voi printata sen etukäteen sähköpostissa olevan linkin kautta tai tulostuksen voi tehdä myös Messukeskuksen sisäänkäynneillä tai Messutoimistossa, josta saa myös rintakorttitaskuja kulkuluville.

Näytteilleasettajan kulkulupa on osaston messuaikaista henkilökuntaa varten. Lupa on henkilökohtainen ja voimassa messujen rakennus-, tapahtuma- ja purkuaikoina. Kulkulupa on pidettävä esillä tapahtuman aikana ja se oikeuttaa sisäänpääsyyn näytteilleasettajien taukotilaan ja ostoetuihin (mm. näytteilleasettajalounas ja edut Compass Groupin kahviloissa). Sekä näytteilleasettajan että rakentajan kulkuluvat ovat maksuttomia.

Rakentajan kulkulupa on voimassa messujen rakennus- ja purkuaikoina.

SÄHKÖISEN KULKULUVAN LÄHETTÄMISOHJEET

Tilaa osastotarjoilut ja lounaslipukkeet

Maxpo-messujen ravintoloitsijana toimii Casseli Oy -ravintolat.

Näytteilleasettajilla on mahdollisuus tilata etukäteen lounas- ja kahvilippuja, jotka käyvät Maxpon alueen kahvila- ja pikaruokapisteissä. Lipukkeita voi tilata ennakkoon laskutuksen kautta. Tee tilaukset viimeistään kaksi viikkoa ennen tapahtumaa Casseli Oy:n myyntipalveluun: maxpo@casseli.fi. Laskutussopimuksella tilattuja lipukkeita voi palauttaa kuluitta messu- ja purkuaikana.

Arvolipukkeita on mahdollista ostaa messujen aikana käteisellä-, pankki- tai luottokortilla näytteilleasettajaravintolasta. Etukäteen tai paikan päällä maksettuja lipukkeita ei lunasteta takaisin.

Tarjoiluja voi tilata osastolle ennakkoon myyntipalvelusta. Tilaathan tarjoilut viimeistään 2 viikkoa ennen tapahtumaa! Kattavan perusvalikoiman lisäksi Casseli Oy toteuttaa erityyppisiä tarjoiluja cocktailpalatilaisuudesta street food –henkiseen. Kysy lisää ja pyydä tarjous.

Täytä tämä tilauslomake

Täytä tilauslomake ja lähetä se osoitteeseen maxpo@casseli.fi

Osastotoimitukset:

Jaana Aulen puh. 040 414 1977, jaana@casseli.fi

Elintarvikkeiden ja alkoholin tarjoilu messuosastolla

Toimita ympäristökeskukselle tieto elintarvikkeiden myynnistä tai tarjoilusta osastolla viimeistään 4 arkipäivää ennen tapahtumaa. Lisätietoja löydät täältä kohdasta Ravintolapalvelut, elintarvikkeet osastolla.

Maxpossa alkoholin anniskelusta vastaa Casseli Oy määritetyillä anniskelualueilla. Omien alkoholijuomien tuominen anniskelualueille on kielletty (anniskelulaki). Osastot eivät lähtökohtaisesti ole anniskelualueita, eli niillä ei voi tarjota omia alkoholijuomia. Mikäli osastolla halutaan tarjoilla alkoholia, tilataan alkoholitarjoilua Casseli Oy:n kautta. Silloin osastolle haetaan anniskelulupa. Omien alkoholijuomien tuominen ei ole sallittua. Saat lisätietoja ja voit tilata kätevästi alkoholijuomia osastollesi Casseli Oy:n myyntipalvelusta maxpo@casseli.fi

Jos herää kysyttävää, olethan yhteydessä:
Casseli Oy, tony.popponen@casseli.fi, +358(0) 44 284 1935

Ravintolapalvelut

Messuravintola Hangaari palvelee rakennusaikoina klo 10.30–15.30. Tiistaista lähtien tarjolla on lämmintä buffetlounasta. Maanantaina tarjolla kahvilapalvelut.

MENU:

Torstai:

Lasagne (liha-ja kasvisvaihtoehdot) L

Lohikiusaus L,G

 

Perjantai

Lihapullat & muusi L,G

Uunimakkara juustolla L,G

Vuohenjuusto-kasvisvuoka M,G

 

Lauantai

Possu bbq ribsit  & paahdetut valkosipuliperunat L,G

Mestarin pyttipannu L,G

Punajuuri-kauravuoka M,G

 

Ilmota uutuus-tuotteet eMessukeskuksen kautta

Kerro mitä uutuustuotteita teillä on Maxpossa! Uutuustuotteet on näkyvillä verkkosivuillamme ja saat ilmaista näkyvyyttä sitä kautta.

Kirjaudu eMessukeskukseen -> Markkinoi osallistumistasi -> Päivitä yritysprofiili -> Katalogin tuotteet -> Lisää uusi tuote

ContactMate eLead Basic

eLead Basic -peruspaketti sopii käytettäväksi silloin, kun haluat kerätä liidejä helposti ja nopeasti helppokäyttöisellä vuokralaitteella ja sinulle riittää tapahtuman kävijärekisteristä saatavat vieraan yhteystiedot.Lue laitteella vierailijan tunniste rintakortista tai mobiililaitteen näytöltä. Tiedot tallentuvat ContactMate-palvelun kävijäkoriin, josta voit noutaa omilla tunnuksilla ständilläsi vierailleet, skannatut kävijät yhteystietoineen.

Palvelun sisältö:

  • yksi lukijalaite
  • laitteen luovutus tapahtumapaikalla toimituspisteestä ja lyhyt käyttöopastus
  • sähköinen, muokattava kooste osaston vierailijoista, joka noudettavissa ContactMate- palvelusta.
Tilaa eMessukeskuksesta

Langattomat laitteet Maxpossa

Mikäli osastolla on käytössä langattomia laitteita (esim. langattomat mikrofonit, radio-ohjattavat laitteet) on niistä ilmoitettava etukäteen perjantaihin 11.8. mennessä osoitteeseen net@svv.fi. Ilmoita mitä laitteita osastolla on käytössä ja millä taajuudella niitä on tarkoitus käyttää. Me käymme taajuudet läpi jotta vältettäisiin niiden päällekkäisyydet, näin mahdollistetaan kaikkien laitteiden toimivuus tapahtuman aikana. Olemme yhteydessä mikäli on tarpeen tehdä muutoksia käytettäviin taajuusalueisiin.

Tapahtuman avausaamuna torstaina 31.8. testaamme vielä taajuuksia klo 8-9. Tänä aikana osastolla käytettävien laitteiden tulisi olla päällä, muita toimenpiteitä ei tarvitse tehdä.

Pysäköinti

Messut järjestetään Hyvinkään lentokentällä.

Hyvinkään lentokentän osoite: Lentokentäntie 50, 05820 Hyvinkää.

Sisäänkäynti messualueelle Pohjoisen kehätien kautta.

Eteläinen pysäköinti:

Laita navigaattoriin Lentokentäntie 50, 05820 Hyvinkää/Hausjärvi ja seuraa Maxpo -opasteita pysäköintialueelle.

Taksitolppa löytyy pääportin ulkopuolelta. Pysäköinti on maksutonta.

Huolehdi oman osastosi turvallisuudesta

Älä jätä arvotavaroita esille, kun messupäivä päättyy. Huolehdi vakuutuksista ja mieti, tarvitsetko lisävarustusta, esimerkiksi vitriinejä, lukitusta tai turvavaijereita tietokoneille tai näytöille.

Meillä on valmius huolehtia myös osastosi erityisistä turvallisuustarpeista. Näissä palvelutarpeissa sinua auttaa turvallisuuspalvelukumppanimme Securitas. Turvallisuuspalveluihin voit tutustua eMessukeskuksen kohdasta Tuotteet ja palvelut, tuotekategoriasta Osastopalvelut ja sen alta Turvallisuus.

Messutoimisto

Messutoimisto palvelee tapahtuman rakennus- ja aukioloaikoina näytteilleasettajia ja rakentajia mm. osastotilausten osalta.

Messutoimisto löytyy messualueen etelälaidalta ja on avoinna messujen aukiolopäivinä sekä rakennusaikana seuraavasti:

Ma 28.8.            klo 9:00 – 17:00

Ti 29.8.              klo 9:00 – 17:00

Ke 30.8.             klo 9:00 – 17:00

To 31.8.              klo 9:00 – 17:00

Pe 1.9.                klo 9:00 – 17:00

La 2.9.               klo 9:00 – 16:00

Messutoimistossa voi tehdä tarvittaessa viimehetken tilauksia. Purkuaikana messutoimisto on suljettu.

Messutoimiston puhelinnumero on 040 450 3241. Puhelin on toiminnassa vain Messutoimiston aukioloaikoina.

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelu

+358 45 450 3250

asiakaspalvelu@messukeskus.com

 

Anna palautetta sivusta >>

Ethän jätä tukipyyntöjä palautelomakkeen kautta. Ongelmatilanteissa ole yhteydessä asiakaspalveluun.