MAXPO – SE ON KONE!

Maxpossa esitellään maarakennus-, ympäristönhoito-, tie- ja talonrakennuskoneita sekä teollisuuden materiaalinkäsittely- koneita kaikissa kokoluokissa. Uutuuskoneet uurastavat työnäytöksissä ja esittelevät parasta osaamistaan ja kapasiteettiaan.

Ohjelma-alueen vetonaula on tänä vuonna Tommi Ahvalan Supertrial – ilmiömäistä taituruutta moottoripyörällä! Ahvalan lukuisat suomen-, pohjoismaiden- ja maailmanmestaruudet kertovat mestarillisesta pyöränkäsittelytaidosta. Maxpon mainioin trialshow sisältää millintarkkaa taiturointia moottoripyörällä, mikä vaatii ideointia, uskallusta, teknistä osaamista, riskienhallintaa, harkintakykyä sekä järkevää päätöksentekoa. Esitykset joka päivä klo 11, 13 ja 15, ohjelma-alue löytyy messualueen eteläosasta.

Ohjelma-alueelta löytyy myös rallisimulaattori, joka tarjoaa vauhtia messupäivään (6€). Jos kaipaa enemmänkin jännitystä elämään, voi hypätä helikopterin kyytiin ja lentää kierroksen messualueen ja Hyvinkään yllä. Helikopterikeskuksen lennätykset lähtevät messualueen pohjoiselta puolelta ja yksi lento maksaa 70 €/hlö.

Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi veteraanikoneiden ja -autojen näyttely on entistä kattavampi ja ajoneuvot on kiillotettu juhlakuntoon.  Suomi 100 -teeman nimissä esittelyssä on suomalainen kaivinkoneiden ja maarakennuslaitteiden valmistus 1950-luvulta alkaen. Alueella on esillä vanhin suomalainen kaivinkone sekä oleellisimmat Suomessa valmistetut maarakennuskoneet ja veteraanikuorma-autot.

Maxpon kenttäisäntänä toimii moottorialan monitoimimies Pekka Kaidesoja.

Tapahtuman ohjelma päivittyy messuihin saakka, tutustu siihen kohdassa ”Ohjelma” alla.

Katso messualueen kartta