Skip to content

MAXPO – SE ON KONE!

Tutustu vuoden 2019 Maxpon ohjelmaan ja näytteilleasettajiin :
Ohjelma Näytteilleasettajat

Maxpossa esitellään maarakennus-, ympäristönhoito-, tie- ja talonrakennuskoneita sekä teollisuuden materiaalinkäsittely- koneita kaikissa kokoluokissa. Uutuuskoneet uurastavat työnäytöksissä ja esittelevät parasta osaamistaan ja kapasiteettiaan. Vuoden 2019 Maxpossa mukana oli yli 260 yritystä. Alla voit tutustua vuoden 2019 ohjelmaan. Vuoden 2021 ohjelma julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Katso tunnelmia Maxposta 2019

Mönkijöiden koeajoalue

Ensimmäistä kertaa Maxpossa voi koeajaa mönkijöitä. Mukana alueella ovat muun muassa ATV ja Polaris, joka tuo paikalle myös lasten mönkkärin. Koeajoja järjestetään sekä aikuisille että lapsille.

Veteraaniajoneuvoalue

Veteraanikoneiden ja -autojen näyttely esittelee suomalaista kaivinkoneiden ja maarakennuslaitteiden valmistusta 1950-luvulta alkaen. Alueella ovat esillä oleellisimmat Suomessa valmistetut maarakennuskoneet ja veteraanikuorma-autot. Mukana mm. kurottajien varhaista tyyppiä edustava Skytrack 5030, Suomessa valmistettu Fiskars 550 -hydraulikaivinkone, Euclid R15 -louheauto sekä Terex 72-51 -pyöräkuormaaja.

Rallisimulaattori

Messualueella ajetaan myös rallia – simulaattorissa! 6,50 € hintaan pääset kokemaan kaarteet ja töyssyt kuin aidolla ralliradalla.

Crazy Mike Stunt rata

Sinun kädet, Crazy Miken jalat. Onko sinulla kanttia ohjata radalla autoa kun Crazy Mike on polkimissa? Kuka saa Maxpon nopeimman ajan? Tule testaamaan taitosi! Myös perheen pienet hurjapäät ovat tervetulleita radalle!

Helikopterilennätystä

Miltä tuntuisi lennellä Hyvinkään ja messualueen yllä? Löydät helikopterin lähtöalueen messualueen pohjoisosasta. Noin 10 minuutin kestoiselle kopterilennolle pääsee 70€/hlö. Lennätykset suoritetaan Helikopterikeskuksen ammattitaidolla ja ensiluokkaisella kalustolla.

 

Hyötyajoneuvot ja päällirakenteet omalla osastollaan

Hyötyajoneuvot on sijoitettu suurelle yhteisosastolle tänä vuonna ensimmäistä kertaa. Kuorma-autoista Iveco, Man, Mercedes-Benz, Renault Trucks, Scania, Sisu ja Volvo Trucks, ja pakettiautoista Citroën, Mercedes-Benz, Peugeot, Toyota ja Volkswagen esittelevät uutuuksiaan messuilla. Osastolla on myös päällirakenteita, joita tuovat Haapajärven Kome, Pajakulma ja VTA Tekniikka Palfinger. Osastolla järjestetään ohjelmaa päivittäin.

Messujuna: Hop on – Hop off!

Maxpon oma Messujuna kuljettaa messuvieraita ilmaiseksi messualueella. Pysäkkejä on matkan varrella neljä.

 

Jos junan kyyti tuntuu liian tavalliselta, niin mikset kokeilisi panssarivaunuajelua (maksullinen)? Alueen panssarivaunuajelulle löydät messualueen länsipäädystä.

Yli 260 näytteilleasettajaa

Ohjelmaa alueella

Messutarjouksia